Autor: Dnevnik

Novi Sad
03.01.2019.
12:54 > 13:07
Godišnje u Betaniji na svet dođe oko 700 prevremeno rođenih beba, od kojih polovina ima manje od dva kilograma.
  • Baka

    04.01.2019 13:15
    Podrška
    Podrška malim borcima i njihovim roditeljima. Samo da porastu u zdrave ljude.
  • Caca

    04.01.2019 08:03
    Ziveli mali borci!
  • Novosadjanka

    03.01.2019 21:27
    Svaka cast Decjoj bolnici
    U svemu ovome svaka cast osoblju Decje bolnice, odeljenju neonatologije, intenzivne i poluintenzivne nege! Poklonite paznju i prostor tim divnim ljudima. Nazalost strucnjaci iz Betanije im cesto prave i previse posla svojim nemarom. Iskusni korisnik i jednog i drugog i vecito zahvalna majka dr iz Decje bolnice...a na drugi porodjaj vise i ne pomisljam...bas cudno zar ne?!
  • Krompjuter

    03.01.2019 13:46
    'Iz prve ruke'
    Moja cerkica se prevremeno rodila. Bili smo u Decjoj bolnici nekoliko nedelja.
    Dosta stresan momenat bez sanse za radovanje!
    Sestre i lekari i Decjoj bolnici bolnici, na odeljenju neonatologije rade punom parom, tamo je kao u kosnici, verujte mi (2014)!
    Nemojte misliti da svi u drzavnim sluzbama ne rade nista. Ako u DZ na Limanu imamo (u proseku) nepristojne, nestrucne i izfrustrirane lekare i sestre (decje odeljenje), u Decjoj bolnici to NIJE slucaj.
    I pored stresnog i odgovornog posla tamo su ljubazni i fini.

    Isto kao sto je ova vest izignorisana od strane gradjana, a to vidimo po manjku komentara u odnosu na dnevno-politicke horor teme, tako su i nase male prevremene bebe zanemarene, u smislu da je potreban veci kapacitet i bolji uslovi rada u bolnici!

    Treba da imamo svest da se ovo moze svakome desiti, i eto, desava se gotovo 700 puta godisnje. To znaci da Decja bolnica i njeno osoblje zavredjuje vise paznje!
  • x

    03.01.2019 13:25
    y
    "Godišnje u Betaniji na svet dođe oko 700 prevremeno rođenih beba..."
    vs.
    "Načelnica (...) kaže za Dnevnik da se, u proseku, skoro svakog dana u ovoj ustanovi jedna beba rodi pre vremena."

    a) molim podnaslov i načelnicu da se dogovore: ili je 350 godišnje ili su 2 dnevno.

    b) nakon ovako očigledne omaške, sve ostale brojčane i statističke podatke iz teksta uopšte ne uzimam za tačne, već tekst smatram neuspešnim pokušajem promocije. da li ustanove ili načelnice, svejedno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna